Ολοκλήρωση ιστοτόπου του συνεδρίου ChildCBT2023

new website

 

Από σήμερα 28/9/2023 ο ιστότοπος του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Προσεγγίσεων σε Παιδιά και Εφήβους «βρίσκεται στον άερα» και θα αποτελέι την πύλη πληροφορίων που θα σας ενημερώνει για όλες τις πληροφορίες που σχετικά την διεξαγωγή του 5ου συνεδρίου μας.

Μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω και των υγειονομικών συνθηκών είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε ξανά κοντά σας για να παρουσιάσουμε όλες τις νεότερες Γνωσιακές Συμπεριφοριστικές Προσεγγίσεις σε Παιδιά και Εφήβους.

Με οδηγό τα 4 προηγούμενα απόλυτα επιτυχημένα συνέδρια που έφεραν κοντά επιφανείς επιστήμονες και νέους του χώρου θα δώσουμε ξανά τον καλύτερο εαυτό μας για ένα πλούσιο σε ενδιαφέρουσες ομιλίες και εντυπωσιακά εργαστήρια συνέδριο Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Προσεγγίσεων σε Παιδιά και Εφήβους,.

Ενταχθείτε λοιπόν στην κοινότητα μας και μάθετε όλα τα νέα του συνεδρίου έως την ημερομηνία διεξαγωγής με την εγγραφή στο Newsletter μας που θα σας ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας από όπου θα σας ενημερώνουμε συχνά για ότι νεότερο τόσο διαδικαστικά όσο και θεματικά.

Καλως ήλθατε λοιπόν.

Website: childcbt2023.gr

Μοιραστείτε το στο: